Türkiye (Son Dakika) İzmir'de deprem! AFAD duyurdu: İzmir Urla'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu

İzmir'de deprem! AFAD duyurdu: İzmir Urla'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu

Paylaş
İzmir'de deprem! AFAD duyurdu: İzmir Urla'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu

İzmir'de deprem oldu. Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 07.00'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'deki deprem Manisa'dan da hissedildi. İzmir Valisi ve AFAD'dan depremle ilgili ilk açıklama geldi.

Gelen bir son dakika bilgisine göre Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok ilden hissedildi AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı'nın geçtiği bilgilere göre, Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 07.00'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 'Urla açıklarında gerçekleşen 5.1 büyüklüğündeki depremde an itibariyle ilimizde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir' dedi.

Haberin Devamı

DEPREM İZMİR VE MANİSA'DAN HİSSEDİLDİ

Depremin derinliği 3.97 kilometre olarak ölçüldü. Sarsıntı İzmir ve Manisa’dan da hissedildi.

AFAD'DAN İZMİR'DEKİ DEPREM İÇİN İLK AÇIKLAMA GELDİ

AFAD'dan yapılan açıklamada "Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 07.00'da 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

İZMİR VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, depremde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi. Köşger, “Urla açıklarında gerçekleşen 5.1 büyüklüğündeki depremde an itibariyle ilimizde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir. Geçmiş olsun İzmir. Allah ülkemizi ve şehrimizi tüm afetlerden korusun” dedi.