Gündem İzmir'de sahte rakıdan ölenlerin sayısı 12'ye çıktı

İzmir'de sahte rakıdan ölenlerin sayısı 12'ye çıktı

Paylaş
İzmir'de sahte rakıdan ölenlerin sayısı 12'ye çıktı

İzmir'de bir marketten aldıkları sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılanlardan 58 yaşındaki Mehmet Fatih Hindioğlu, yaşam mücadelesini kaybetti. İzmir'de sahte içiden ölenlerin sayısı 12'ye çıktı

Hatay Semti’ndeki bir marketten aldıkları sahte rakıyı içtikten sonra fenalaşınca hastanelere kaldırılıp tedaviye alınanlardan 8 kişi ile Urla İlçesi’nde kendi ürettiği rakıdan içen 1 kişi daha önce hayatını kaybetmişti. Yine alkol tükettikten sonra fenalaşıp Ege Üniversitesi’ne kaldırılan 2 kişi daha yaşamını yitirmişti.

Haberin Devamı

Hatay Semti’nden aldığı sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp geçen 26 Kasım’da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılanlardan Mehmet Fatih Hindioğlu da dün yaşam mücadelesini kaybetti. Bir apartmanda kapıcı olarak çalıştığı öğrenilen Hindioğlu’nun ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Talihsiz adamın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İzmir’de sahte rakıdan ölenlerin sayısı da 12’ye çıkmış oldu.
Sahte rakıyla ölüme neden oldukları için market sahipleri H.B. ile eşi H.B. daha önce tutuklanmıştı.

DHA-İzmir - Tufan HAMARAT