Türkiye (Son Dakika) İzmir'de yakalanan suç makinesi: Ateş ediyorum, onlar ölüyor

İzmir'de yakalanan suç makinesi: Ateş ediyorum, onlar ölüyor

Paylaş
İzmir'de yakalanan suç makinesi: Ateş ediyorum, onlar ölüyor

"Tartışma sırasında ateş ettim. Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?"

Aydın’da 2 kişiyi öldüren, 3 kişiyi yaralayan, bir kadına da tecavüz girişiminde bulunan Selman Ö., İzmir’in Selçuk İlçesi’ndeki ormanlık alanda yakalandı.

Haberin Devamı

Aydın’da yaşayan 52 yaşındaki Selman Ö., 4 yıl önce Sultanhisar İlçesi’nde bozuk telefon sattığı iddiasıyla tartıştığı telefon bayisi Kemal Dörtbudak’ı bıçaklayarak öldürdü, oğlunu da yaraladı.

Kaçan zanlı 10 gün sonra tarlada çalışan A.V. adlı bir kadına tecavüz girişiminde bulunduktan sonra kocası H.V.’yi de bıçakla ağır yaralayıp izini kaybettirdi.

Aydın Jandarması’nın 4 yıldır aradığı Selman Ö., 10 gün önce Nazilli’de ortaya çıktı ve bir işyerini Kalaşnikof’la taradı.

Boya ustası 52 yaşındaki Bahri Öngörü öldü, Murat S. yaralandı.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Önceki gün ihbar üzerine İzmir ve Selçuk jandarmalarının ortak operasyonuyla yakalanan Selman Ö.’nün ifadesinde cinayetleri itiraf ettiği öğrenildi. Zanlı, “Oto boyacısı Bahri benden emanet tabanca istedi, verdim. Bir çocuğu yaralamış. Tabancayı da yakalatmış. Ona çok kızmıştım. Tartışma sırasında ateş ettim. Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?” diyerek ekipleri bile şoke etti.

Haberin Devamı