İznik İznikli beyzbolcular Bulgaristan yolcusu

İznikli beyzbolcular Bulgaristan yolcusu

Paylaş
İznikli beyzbolcular Bulgaristan yolcusu

İznikli beyzbolcular Bulgaristan yolcusu

Mehmet BULDU/İZNİK,(Bursa),(DHA)

İznik Spor bünyesinde kurulan Beyzbol Takımında ki gençler ligde ki başarılı mücadelesiyle Beyzbol Milli Takımı’na seçildiler.İlk maçları için yola çıkan Beyzbol Milli Takımı Bulgaristan da ki turnuvada ülkemizi temsil edecekler.

İznik Belediyesi destekleriyle, İznik Spor bünyesinde kurulan ve Antrenörlüğünü İsmail Can’ın yaptığı Beyzbol Takımı Namağlup bir şekilde Türkiye Şampiyonası 1.Lig finallerine kalmış, gençlerin başarılı mücadeleleri neticesinde Beyzbol Milli Takımına seçilmişlerdi. Gençler Bulgaristan da yapılacak turnuvalara katılmak üzere milli takım ile birlikte yola çıktılar. Bulgaristan da gerçekleşecek Uluslararası Jack Brenner turnuvasında Bulgaristan, Makedonya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve İtalya Beyzbol takımlarıyla mücadele ederek Türkiye’yi temsil edecekler.

İznik Spor Beyzbol takımından Milli Takıma seçilerek Bulgaristan’da ki ilk turnuvalarına katılan İznikli gençler Fatih Büker, Ahmet Bayrak, Mahmut Çil, Süleyman Han Güvercin. Görkem Bal Utku Ergün, Kenan Acar ve Enes Çakar destekleri dolayısıyla İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’ya teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı