Yaşam Jabra Sport Pace inceleme

Jabra Sport Pace inceleme

Paylaş
Jabra Sport Pace inceleme

Jabranın yeni ürünlerinden biri olan Jabra sport Pace adındandanda anlaşılacağı gibi spor ve aktivite yapanlara yönelik bir çözüm sunuyor

Spor yaparken karşılaştığımız sorunlardan bir tanesi zamanın beklediğimizden yavaş ilerlemesi. Bu sorunu aşmak için de genellikle müzik dinliyoruz. Tabii ki vücudumuzun hareket ettiği bir ortamda dinleme için kullandığımız aksesuarların bizlere iyi hizmet etmesi şart. Yoksa ne yaptığınız spordan ne de dinlediğiniz müzikten zevk alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bluetooth 4.1 kablosuz bağlantı teknolojisiyle donatılmış bu kulaklıktan müzik dinlemek için herhangi bir kabloya gereksinim duymuyorsunuz. Sadece sahip olduğunuz akıllı telefon veya MP3 oynatıcınızın bu kablosuz standardı desteklemesi yeterli. Sağ ve sol kulaklık bir kablo ile birbirine bağlanmış durumda. Bu kablonun normal bağlantılara göre ekstra dayanıklıyı yapıldığını belirtmeliyim. Tabii ki bir kablosuz kulaklık alırken dikkat etmeniz gereken en önemli kriterlerden bir tanesi kullanım kolaylığı. Jabra Sport Pace ‘ın siz aktivite halindeyken başarılı bir şekilde kulağınızda hizmet etmeye devam ettiğini söylemeliyim. BU konudaki başarısı tartışılmaz bir gerçek. Buna ek olarak ürünün dayanıklılığı da ABD ordu standartlarıyla tescillenmiş durumda. Tere ve yağmura dayanıklı olan kulaklıklar, hava koşullarına ve darbelere karşı IP54 standartlarına göre üretilmiş.

Haberin Devamı

Ürünün ses performansına baktığımızda ise rakiplerine göre başarılı olduğunu görüyoruz. Bu tarz dayanıklı ve spor tutkunlarına özel üretilmiş bir üründen de fazlasını beklemek olmaz. Dayanıklı, hafif ve sağlam bir yapıya sahip Jabra Sport pace’ın pil ömrü açısından da iyi sonuçlar elde ettiğini söylemeliyiz. 5 saate kadar kesintisiz müzik dinleme ve konuşma imkanı sunan JabraSport Pace egzersizlerinizi aksatmamak için sadece 15 dakika kadar kısa bir mola süresi içinde şarj oluyor. Üstelik akşam saatlerinde açık havada antrenman yapmayı sevenler için yansıtıcı nitelikli kablosuyla dikkat çekiyor. Gece koşularında görünürlüğünüzü artıran bu kablo, Jabra’nın bu tarz ürünler için ön koştuğu standartlarının bir parçası.

Tabii ki kulaklığın özellikleri bununla sınırlı değil. Jabranın sport life uygulamasıyla uyumlu olan kulaklık günlük aktivite raporunu akıllı telefon veya tablet PC üzerinden sunabiliyor. Bu uygulama içerisinden aktivite kontrolünüzü de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Başarılı ses sunumu, dayanıklı malzeme yapısı ve ergonomisiyle beğenimizi kazanan kulaklık 400 TL civarına bir bedelle satışa sunulmuş durumda.

Haberin Devamı


Facebook: https://www.facebook.com/DonanimGunlugu/
Twitter: https://twitter.com/donanimgunlugu