Kültür - Sanat James Cameron duyurdu: Avatar 2 filmin vizyon tarihi…
Paylaş
James Cameron duyurdu: Avatar 2 filmin vizyon tarihi…

Ünlü yönetmeni James Cameron, ‘Avatar 2’nin vizyon tarihinin tekrar ertelendiğini duyurdu.

2009 yılında yayınlanan ve gişe rekorlarını alt üst eden James Cameron imzalı ‘Avatar‘ın devam filmi için bir erteleme daha geldi.

Son olarak 2018 yılında vizyona gireceği açıklanan ‘Avatar 2’ hakkında açıklamalarda bulunan yönetmen Cameron, filmin üçüncü kez ertelendiğini duyurdu.



İlk olarak gösterim tarihi 2016 sonu olarak açıklanan film, bir senelik bir ertelemeyle 2017’nin Noel’ine çekilmişti. Film, son yapılan açıklamalara göre 2018’in kış aylarında vizyonda olacaktı.

Daha önce tam dört yeni Avatar filmi çekmeyi planladığını açıklayan Cameron, “Şimdiye dek resmi bir vizyon tarihi açıklamamıştık” diyerek, filmin 2018 yılında da vizyona girmeyeceğini vurguladı.

Yalnızca ikinci filmi kurgulamadıklarını, aynı anda 2-3-4 ve 5. Avatar filmleri için çalıştıklarını dile getiren yönetmen, önümüzdeki sekiz yıl boyunca bu seriyle uğraşması gerektiğini de sözlerine ekledi.



Aklında görsel olarak ilk filmden çok daha ileride bir seri olduğunu vurgulayan Cameron, Avatar serisinin başlı başına destansı bir serüven olacağını düşündüğünü de anlattı.

Haberin Devamı