Nazilli Jandarma can dostları unutmadı

Jandarma can dostları unutmadı

Paylaş
Jandarma can dostları unutmadı

Jandarma can dostları unutmadı

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde görevli jandarma ekipleri, kapanma sürecinde sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirlenen yerlere yiyecek ve su bıraktı.
Nazilli Kaymakamlığı'nın izniyle, İlçe Jandarma Komutanlığının başlattığı '1 Kap Can' projesi kapsamında, Nazilli Belediyesi, jandarma personeliyle çalışma yaptı. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk'ün de katıldığı çalışmada jandarma ekipleri, çevreye yiyecek ve su bıraktı. Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, proje için Binbaşı Öztürk'e ve ekiplerine teşekkür etti. Tığoğlu, "Değerli jandarma ve emniyet personelimizden Allah razı olsun. Can dostların ve bütün canlıların yaşama hakkı vardır. Onlar bize muhtaç, yaşam hakkı hepimiz için. Bu sokağa çıkma günlerinde can dostları beslemeye devam edeceğiz. Herkesi sokak hayvanlarını beslemeye davet ediyorum" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da sokak hayvanlarının kısıtlama döneminde aç kalmamasına dikkat çektiğini belirten Binbaşı Hakdan Öztürk, hazırladıkları projeyle can dostlarına sahip çıktıklarını dile getirdi.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ Aydın), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı