Demre Jandarma ve polisten denetim

Jandarma ve polisten denetim

Paylaş
Jandarma ve polisten denetim

Jandarma ve polisten denetim

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde jandarma ve polis ekipleri trafikte denetim yaptı. Sürücülere uyarılarda bulunan ekipler, bayram dolasıyla sürücülere ve araçlarda bulunanlara kolonya ve çikolata ikramı yaptı.
İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, trafik kazalarını önüne geçmek, sürücüleri uyarmak için tedbirler aldı. Bu kapsamda öncelikle yerli ve yabancı turist yoğunluğu yaşanan Demre'ye bağlı Üçağız Mahallesi'nde giren tüm araçları kontrol etti. Demre'nin Finike yönünden girişi olan D-400 karayolunun Beymelek Mahallesi-Demre girişinde ilçeye her gelen araç kontrol edildi. Ekipler, sürücülerin ve yolcuların bayramını kutladı. Uyarılarda bulunup, evrakları kontrol eden ekipler, sürücü ve yolculara kolonya ve çikolata ikram etti.
Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ve Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri D-400 karayolu Kaş-Demre bölümü Çayağzı kavşağı girişinde de ortak bir denetim gerçekleştirdi. Ortak denetimde Kaş yönünden Demre'ye gelen sürücüler ve yolcuların bayramı kutlandı, kolonya ile çikolata ikram edildi. Sürücülere trafik kurallarını ihlal etmemeleri yönünde uyarıda bulunan ekipler, uyarılara aldırmayan ve kural ihlali yapan 28 sürücüye de 4 bin 398 lira para cezası uyguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı