Gündem Jandarma ve Sahil Güvenlik sözleşmeli astsubay alımı için başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

Jandarma ve Sahil Güvenlik sözleşmeli astsubay alımı için başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

Paylaş
Jandarma ve Sahil Güvenlik sözleşmeli astsubay alımı için başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı alımı başvuruları için bugün son gün... On binlerce kişi başvurularını tamamladı. Henüz işlem yapmayanlar ise en geç 23.59'a kadar başvurularını tamamlamak zorunda... Astsubay adaylarını şimdi ön başvuru sonuçları heyecanı sardı. Peki, süreç nasıl işleyecek?

25 Şubat'ta başlayan Jandarma ve Sahil Güvenlik sözleşmeli astsubay alımı için başvurular bugün saat 23.59'da sona eriyor. Başvuruların bitimine saatler kala işlemlerini tamamlayanların aklında tek bir soru var: "Jandarma ve Sahil Güvenlik sözleşmeli astsubay alımı için başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?"

Haberin Devamı

Sürecin nasıl işlediğini henüz bilmeyen adaylar internette fikir edinmeye çalışıyorlar. İşte detaylar...

ÖN BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Jandarma ve Sahil Güvenlik sözleşmeli astsubay alımı başvuru sonuçları hakkında Milli Savunma Bakanlığı tarafından resmi bir açıklama yok. Bir önceki dış kaynaktan muvazzaf astsubay ön başvuru sonuçları iki ay içerisinde açıklanmıştı. Sözleşmeli astsubay alımında da aynı sürecin yaşanması bekleniyor.

SIRA SINAVDA

Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesinin ve sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav ücreti yatırma duyurusu, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr ve www.jsga.edu.tr internet adreslerinden ilan edilecektir.

Haberin Devamı