Merkez Jandarmadan 3 farklı uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Jandarmadan 3 farklı uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Paylaş
Jandarmadan 3 farklı uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Jandarmadan 3 farklı uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU'da, jandarmanın düzenlediği 3 farklı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı.
İlk operasyon Bolu merkezine bağlı Örencik ve Yuva köylerinde düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu bir evde uyuşturucu saklandığı bilgisine ulaştı. Eve operasyon düzenleyen ekipler, 42 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Bir diğer operasyonda ise Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Yuva köyü mevkiinde bir işyerinde esrar olduğu bilgisine ulaştı. İşyerinde yapılan aramada 3 gram esrar ele geçirildi, işyeri sahibi gözaltına alındı.
Son operasyon Göynük ilçesine bağlı Susuz köyü mevkiinde gerçekleşti. Sakarya'nın Taraklı ilçesinde evlerinde 50 kök kenevir bitkisi ve 2 kilo 700 gram esrar maddesi yakalanan 2 şüphelinin bulunması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerin, Göynük ilçesine bağlı Susuz köyü mevkiinde oldukları belirlendi. Bölgeye operasyon düzenleyen jandarma ekipleri 2 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı.
3 olayla ilgili de soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı