Kaş Jandarmadan kumar oynayanlara suçüstü

Jandarmadan kumar oynayanlara suçüstü

Paylaş
Jandarmadan kumar oynayanlara suçüstü

Jandarmadan kumar oynayanlara suçüstü

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bir eve baskın düzenleyen jandarma kumar oynayan 12 kişiyi suçüstü yakaladı. Kumar oynayanlara toplamda 110 bin 568 lira para cezası uygulanırken, hakkında arama kararı bulunan bir kişi ise gözaltına alındı.

Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Yayla Belenli Mahallesi'ndeki bir evde kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Jandarma ekipleri M.B.'ye (47) ait eve düzenledikleri baskında kumar oynayan 12 kişiyi suçüstü yakalandı. Kumar oynayanlara sosyal mesafe kuralına uymamaktan 41 bin 628 lira, kumar oynamaktan 16 bin 392 lira, maske takmamaktan 10 bin 920 lira ve sokağa çıkma yasağını ihlalden 41 bin 628 lira olmak üzere toplam 110 bin 568 lira idari para cezası uygulandı. Kumar oynarken suçüstü yakalanan kişilerin Kaş, Elmalı, Kumluca ve Finike ilçelerinden geldikleri tespit edildi.

Masada bulunan 5 bin 100 lira ve 9 deste iskambil kağıdına da el konuldu. Evde kumar oynarken yakalanan Adapazarı'nın Geyve ilçesi nüfusuna kayıtlı A.Ö.'nün (28) arama kaydının bulunduğu tespit edilerek gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı