Manavgat Jandarmadan mevlit ve kan bağışı

Jandarmadan mevlit ve kan bağışı

Paylaş
Jandarmadan mevlit ve kan bağışı

Jandarmadan mevlit ve kan bağışı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mevlit okutuldu ve kan bağışında bulunuldu.

Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Side Mahallesi'ndeki Selimiye Camii'nde okutulan mevlide vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kürşat Kutalmış Şenol ve rütbeli personelin de katıldığı mevlidin ardından jandarma görevlileri tarafından cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu.

KAN BAĞIŞI YAPILDI

Jandarma Genel Komutanlığı Side Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı tarafından Kızılay'a kan bağışı düzenlendi. Çolaklı Mahallesi'ndeki kampta Türk Kızılayı Batı Akdeniz Kan Toplama Merkezi tarafından kurulan bağış standında jandarma görevlileri kan vermek için kuyruk oluşturdu. Türk Kızılayı Manavgat Şube Başkanı Pınar Kapukaya ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bağışta 97 ünite kan alımı gerçekleştirildi. Şube Başkanı Pınar Kapukaya, Eğitim Merkezi Komutan vekili Üsteğmen Hakan Akın'a jandarma personelinin gösterdiği duyarlılık ve kan bağışı için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı