İslahiye Jandarmadan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Jandarmadan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Paylaş
Jandarmadan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Jandarmadan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- İSLAHİYE İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Tahta, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği İslahiye Şubesini ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Tahta ve beraberindeki askerler Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği İslahiye Şubesini ziyaret etti. Tahta, tek tek selamlaşıp tanıştığı şehit aileleri ve gaziler ile bir süre sohbet etti. Dernek Başkanı İsmail Macit’ten derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Binbaşı Ümit Tahta, "Aziz şehitlerimizin bizlere emanet ettiği aileleriyle ve kahraman gazilerimizi görmek, tanımak ve bir arada olmak bizlere büyük bir güç verdi. Şehit ve gazilerimizin sayesinde bu günleri gördüğümüzün bilincinde olarak tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize ve şehitlerimizin ailelerine sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

Dernek Başkanı İsmail Macit ise, "Komutanlarımızı aramızda görmekten, onları ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduk. Her zaman yanımızda olan komutanlarımıza, şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı