Kemer Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Paylaş
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde jandarmanın operasyonunda 816 gram skunk, 83 gram Afgan sakızı, 52 gram kristal ve 5 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Türkmen uyruklu bir şüpheli tutuklanırken, kadın şüpheli adli kontrolle bırakıldı.

Kemer'de son zamanlarda İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin özellikle uyuşturucu satışı yapanlara yönelik çalışmaları karşılığını verdi. Son olarak geçen gün ilçede uyuşturucu madde satışı yapıldığına dair bilgi alan Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, Türkmen uyruklu Mahri Rozybayeva'nın kullandığı 07 GEO 61 plakalı otomobili Antalya-Kemer D400 karayolu üzerinde bulunan Göynük Mahallesi'nde durdurarak arama yaptı. Otomobilde ve içerisindeki Mahri Rozybayeva ile W.Y. adlı kadının üzerinde yapılan aramalarda, 35 gram skunk, 35 gram kristal, 5 gram eroin, 28 gram da Afgan sakızı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Mahri Rozybayeva'nın sorgusunda Kepez Mahallesi'ndeki evinde de uyuşturucu bulunduğunu kabul etmesi üzerine ekipler evde de arama yaptı. Aramalarda satışa hazır paketler halinde 781 gram skunk, 55 gram Afgan sakızı, 17 gram kristal ele geçirildi. Operasyon kapsamında toplamda 816 gram skunk, 83 gram Afgan sakızı, 52 gram kristal ve 5 gram da eroin ele geçirilmiş oldu.

Mahri Rozybayeva ve W.Y., jandarmada yapılan işlemlerin ardından dün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Mahri Rozybayeva 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan tutuklanırken, W.Y. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı