Bilim - Teknoloji Japon devi neyin peşinde?
Paylaş
Japon devi neyin peşinde?

Sıra dışı tasarımlara sahip cihazlarıyla bizi hep şaşırtan Japon devi, yine aynısını yapacak!

Nintendo, sıradışı tasarımlarla karşımızda görmeye artık alıştığımız bir şirket. Şirketin iddialara konu olan yeni cihazı da, sanırız bu durumu destekleyecek...

Japan Times'ın söylediğine göre Japon oyun devi, donut (halka) şekilli bir ürün üzerinde çalışmakta. Görünene göre, bu ürün üzerinde Sharp'ın bu yılın daha erken zamanlarında tanıttığı "serbest biçimli" LCD kullanılacak.

Raporun söylediğine göre bu çalışmanın sonucunda karşımıza ortasında delik olan, daire biçimli bir ürün çıkacak. Ancak bu ürünün yeni bir taşınabilir konsol olabileceği söylenirken, aynı şekilde Nintendo'nun uyku takip cihazı olabileceğine dair de söylentiler var.

Nintendo, "hayat kalitesi" platformunu bu yıl içerisinde tanıtmaya başlamıştı ve daha yakın bir zamanda da yatırımcılarla uyku cihazı hakkında görüşmelere başlamıştı. Bu cihazın amacı ise, yatağın yakınında bir noktada dururken, çok küçük bir etkileşim ile kullanıcının uyku kalitesini ölçmekti.

Nintendo CEO'su ve başkanı Satoru Iwata o sıralarda "Hayat Kalitesi geliştirici platformun bizlere, gelecekteki video oyun platformlarımızda da çalışabilecek oyunlara çevirebileceğimiz yeni temalar sunmasını bekliyoruz" demişti.

Haberin Devamı

Resimlerle: Karşınızda Nintendo Wii U

Kaynak: CHIP Online