Dünya Japonya'da Amerikan askerini bıçaklayıp öldüren kadın tutuklandı

Japonya'da Amerikan askerini bıçaklayıp öldüren kadın tutuklandı

Paylaş
Japonya'da Amerikan askerini bıçaklayıp öldüren kadın tutuklandı

Tokyo polisi, ABD Ordusu'nun Japonya'daki üssünde görevli bir askeri bıçaklayarak öldüren 27 yaşındaki kadını tutukladıklarını açıkladı

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, 30'lu yaşlarındaki Amerikan askerini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden Aria Saito isimli kadının, cinayeti cuma günü kendi evinde işlediği öğrenildi.

Haberin Devamı

AYRILMAK İSTEYİNCE BIÇAKLADI

Fuji TV'nin aktardığına göre, kadının Amerikan askeriyle ilişkisi vardı. Polise göre kadın, Amerikalı asker kendisinden ayrılmak isteyince yaşanan tartışma üzerine sevgilisini bıçakladı.

BOYNUNDAN BIÇAKLANDI

Cinayetin işlendiği sırada evde bulunan kurbanın arkadaşları, Saito'yu etkisiz hale getirerek polisi ve acil ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen polis ise, kurbanı bilinci kapalı bir şekilde buldu. Hastaneye kaldırılan kurban ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kurban, tartıştığı kadın tarafından boynunun sağ tarafından bıçaklandı.

Komşulardan biri de, polise yaptığı açıklamada tartışma seslerini duyduğunu söyledi.

ABD Ordusu tarafından yapılan açıklamada da, "374. Air Lift bölüğünden bir askerin ciddi bir şekilde yaralandı ve üste hayatını kaybetti" ifadeleri kullanılırken, kurbanın kimliğine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak kurbanın isminin Otis Jones olduğu ve askeri üste çavuş rütbesinde görev yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı