Yaşam Jehan Barbur, Kök ve Kangroove Ghetto'da

Jehan Barbur, Kök ve Kangroove Ghetto'da

Paylaş
Jehan Barbur, Kök ve Kangroove Ghetto'da

Jehan Barbur, Kök ve Kangroove Ghetto'da

Hayatın içinden masalsı şarkılarla Jehan Barbur GHETTO’DA

Beyrut, hayata başladığı nokta. Sonrası şehirlerarası yolculuk… Son durak, bize ses verdiği yer İstanbul. Müzikal yolunu çizmesine yardımcı rollerden biri Bülent Ortaçgil’e ait. “Uyan” ve “Hayat” birbirini takip eden başarıyı destekleyici iki albüm. Erkan Oğur, Vedat Sakman, Birsen Tezer, Fatih Erdemci, Sumru Ağıryürüyen, Pinhani, Gülay, Cengiz Özkan, Jülide Özçelik dinlediği isimlerden sadece birkaçı. Şiirdeki kelimeleriyle ve ruh haliyle Edip Cansever ve filmleriyle Reha Erdem, müzik dışı etkilendikleri arasında. Tüm bunlar Jehan Barbur’a çıkarıyor bizi. Jehan Barbur, hayatın içinden şarkılarıyla 28 Eylül akşamı GHETTO sahnesinde olacak.

İstanbul Sahnesinin Super-Gruplarından KÖK


Her biri farklı mecralardan ya da gruplardan tanınan üç müzisyen, 2003 yılında Kök’ün temelini atar. Kök, Kaan Sezyum, Kurban’dan Kerem Tüzünoğlu ve Cem Ömeroğlu’nun bir araya geldiği bir proje grubudur. İçinde bulunduğumuz yıl, kim tutar onları misali bol kayıtlı ve konserli bir sene olacak gibi. İstanbul sahnesinin super- grup’larından KÖK’ü yeni sezonda ilk GHETTO’da izlemek isteyenlere vereceğimiz tarih, 29 Eylül 2011.

Eğer, Nekropsi ve Kurban seviyorsanız “KÖK”ü de seveceksiniz.

R&B, Funk, Hip Hop Üzerinden Doğaçlama Onlardan Sorulur: Kangroove

Bora Uzer’in hiper enerjisine ilk şahit olduğumuz grup Kangroove, R&B, funk, hip-hop türlerini sahnede nereye varacağı belli olmayan bir eğlenceye dönüştürüyor. Canlı performanslarında yaptıkları bir yerden sonra tanımlanamayacak bir boyuta geçiyor ve dinleyiciyi de emprovize hareketlerin içine katıyor. Kesin olan tek şey gecenin yüksek enerjisi. Michael Jackson, Jamiroquai, Justin Timberlake aralardan kulağınıza gelecek birkaç isim. “Tekirdağ Rakısı-Trakya Serisi” sponsorluğunda gerçekleşecek, 13 yıllık eğlenceli bir müzik gecesi için 30 Eylül akşamında bu kez GHETTO’dasınız.

Haberin Devamı