Magazin Jennifer bebek için kampa girdi

Jennifer bebek için kampa girdi

Paylaş
Jennifer bebek için kampa girdi

Brad Pitt ile ayrıldıktan sonra bir türlü özel hayatını yoluna koyamayan Jennifer Aniston, sevgilisi Justin Theroux ile aradığı aşkı buldu

İlişkilerinin ilk günlerinden itibaren 'ciddi düşündüklerini' söyleyen ünlü çift, şimdi de bir aile olabilmek için çalışmalara başlamış!

Haberin Devamı

Hamile kalmış olabilir

42 yaşındaki Aniston, sevgilisi de bebek fikrine sıcak bakınca doktor kontrolüne girdi. 42 yaşında olduğu için, doktor Aniston'dan ilk iş olarak kariyerine ara vermesini ve sevgilisiyle bol bol tatil yapmasını, asla strese girmemesini istedi. Doktorun tüm isteklerini yerine getiren, alkol ve sigara kullanmayı bırakan Jennifer Aniston'ın en büyük hayali ikiz bebek sahibi olmak. Life&Style dergisi Aniston'ın açıklamamasına rağmen hamile kalmış olabileceğini iddia etti.

Aşermeye başladı

JUSTIN Theroux'nun günün farklı saatlerinde sık sık markete gitmesi Aniston'ın hamile kaldığı iddialarını daha da güçlendiriyor. Yakışıklı oyuncu, bir süredir marketten dondurma, badem ve Hindistan cevizi suyu alırken görüntüleniyor.

Haberin Devamı

Lüks evde bebek hazırlığı

LOS Angeles'ın yanı sıra New York'ta da bir çatı katı daireye sahip olan çift, evlerinde bir bebek odası hazırlamaya başladı. New York'un en ünlü iç mimarlık ofislerinden biriyle bebek odası için eşya seçmeye başlayan Aniston, 7 milyon dolara satın aldığı dairenin çocuk yetiştirmek için çok
uygun olduğu görüşünde.

Giyimini değiştirdi

Bikinileri çok seven Aniston, bu yıl plajda sadece mayosunun üzerine giydiği bol elbiselerle görüntülendi. Amerikan basını güzel oyuncunun çoktan hamile kalmış olabileceğini iddia ediyor.

SABAH