Magazin Jessica bukalemun gibi

Jessica bukalemun gibi

Paylaş
Jessica bukalemun gibi

Jessica Biel sevgilisini kaybetmemek için saçının rengini sık sık değiştiriyor

Güzel oyuncu Jessica Biel sevgilisi Justin Timberlake’i kaybetmemek için saçının rengini sık sık değiştiriyor. Hollywood’un güzel oyuncusu Jessica Biel, sevgilisi Justin Timberlake için bukalemun gibi oldu...

Haberin Devamı

JESSICA BIEL'İN SEKSİ POZLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Uzun zamandır ayrıldıkları dedikodusuyla gündeme gelen çift, ayrılmadıklarını açıklasalar da ikili arasındaki sular durulmuyor. İddialara göre Biel, sevgilisinin oynadığı filmlerde rol arkadaşlarını kıskanıyor ve bu yüzden saçlarını aynı onlar gibi kestirip boyatıyor.

ÜZÜLÜYOR

Şu sıralar yeni filmi ‘Friends with Benefits’ için kamera karşısında olan 29 yaşındaki Timberlake’in rol arkadaşı Mila Kunis gibi saçlarını koyu renge boyatan seksi oyuncunun bu şekilde sevgilisini elinde tutmaya çalıştığı belirtildi.

Biel, Timberlake’in kendisinden önce birlikte olduğu sevgilisi Cameron Diaz’ı da taklit etmişti. Ani bir kararla saçlarını sarıya boyatan güzel yıldızın bu hareketi oldukça dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

İddialara göre Biel, sevgilisinin beğendiği her şeyi taklit ediyor. Seksi yıldızın yakın çevresi, Biel’in Timberlake’e çok âşık olduğunu ve onu kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

Jessica Biel haberleri:

ÖPÜŞÜRKEN MİDE KRAMPLARI GEÇİRİYOR!

JESSICA BIEL'İ SAKIN ARAMAYIN!