Alışveriş - Moda Jimmy Choo'nun yeşil babetleri temizlik bezine benzetildi
Paylaş
Jimmy Choo'nun yeşil babetleri temizlik bezine benzetildi

Ayakkabı devi Jimmy Choo’nun ürettiği yeni fıstık yeşili tüylü babet ayakkabı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Merlin ismi verilen babet ayakkabıyı gören kimi kullanıcılar çime benzetti, kimileri de temizlik bezine benzetti. Jimmy Choo babetlerinin fiyatı ise 495 sterlin, yani 3 bin 650 lira.

İngiliz ayakkabı markası Jimmy Choo, yeni tasarım babetlerini tanıttı. Neon yeşili pofuduk babetlere Merlin ismini veren marka, sosyal medyada alay konusu oldu. Jimmy Choo, web sitesinde 495 sterline satışa sunulan babetler, 'Güçlü ve çağdaş hatlara sahip bu yeşil tarzın pragmatig duygusu var, ama aynı zamanda eğlenceli. Rahat ama ilginç hareketler Jimmy Choo koleksiyonunun çekirdeğini oluşturuyor' ifadesini kullandı. Ancak yeşil babetler, sosyal medyada alay konusu oldu. Çoğu kullanıcı, bu ayakkabıyı giymektense çıplak ayakla gezmeyi tercih edeceğini belirtti.

Haberin Devamı

Sosyal medyada alay konusu olan babetlere yapılan bazı yorumlar şöyle;

  • Eğer onu satın almak istiyorsanız, önce hak etmelisiniz.
  • Çam ağacına benziyor, haksız mıyım?
  • Büyükannem aynı böyle bir ayakkabı satın almıştı, ama 8 sterline.
  • Halıya benziyor. Bunu alırsanız esas koyun siz olacaksınız.
  • Ben yarım maaşım kadar fiyatı var.

Bir kullanıcı ise Amazon'da satılan temizlik bezinin fotoğrafını paylaşarak, 'Amazon'dan daha ucuza satın alabilirsiniz' dedi.

Jimmy Choo, ünlülerin severek kullandığı bir marka. Markanın Malezyalı kurucusu Datuk Jimmy Choo Yeang Keat, çalışmalarını İngiltere'de sürdürüyor.

Posta.com.tr