Spor John Terry'ye destek yağıyor

John Terry'ye destek yağıyor

Paylaş
John Terry'ye destek yağıyor

Anton Ferdinand'a ırkçı hakaretler etmekle suçlanan Chelsea kaptanı, dünyanın dört bir yanından destek mesajları aldığını söyledi

Pazar günü İngiltere'nin İspanya'yı 1-0 yendiği maçta dinlendirilen tecrübeli oyuncu, söz konusu olay hakkında İngiltere Futbol Federasyonu tarafından men edilmesine rağmen açıklama yaptı. İsveç ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde konuşan Terry, "Bireyler üzerinde konuşmak istemiyorum. Ama dünyanın dört bir yanından insanlar, oyuncular ve menajerler telefon açıp bana destek oldular" dedi.

İspanya maçında yedek oturan Terry, maç öncesinde ısınmak için shaya çıktığında küçük bir grup tarafından protesto edilse de genel olarak seyirciden olumlu tepki aldı. Böyle bir tepkiyi beklediğini ifade eden 30 yaşındaki oyuncu, "Benim için hiçbir şey değişmedi.

Futbolcuların beni kamuoyu önünde ve şahsen desteklediğini görmek güzel bir şey. Isınmak için sahaya çıktığım birkaç yuhalamanın olacağını biliyordum, ama kenar çizgisi boyunca ısınırken İngiliz taraftarın beni alkışlaması güzeldi. Ne beklemem gerektiğini bilmediğim için çok mutlu oldum. Yükümü hafifletti" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı