Yaşam Johnson's Baby "Annelik 24 Saat" Yarışmasını kazananlar belli oldu

Johnson's Baby "Annelik 24 Saat" Yarışmasını kazananlar belli oldu

Paylaş
Johnson's Baby "Annelik 24 Saat" Yarışmasını kazananlar belli oldu

Johnson's baby'nin facebook'ta düzenlediği yarışmayı kazananlar belli oldu

Johnson’s baby’nin www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye sayfasında düzenlediği Annelik 24 saat konulu fotoğraf yarışması annelerden büyük ilgi gördü. Bebekleriyle geçirdikleri en güzel anlarını fotoğraflayan anneler, bu fotoğrafları Johnson’s baby aracılığıyla diğer anneler ve tüm sevdikleriyle paylaştı. Kampanya süresince 15.000 fotoğraf arasından jürinin seçimiyle 1. fotoğraf belirlendi.

Johnson’s Baby Annelik 24 Saat yarışmasının Habertürk gazetesi yazarı Pınar Reyhan Özyiğit, Parents dergisi genel yayın yönetmeni Nora Romi, Büyükada Yemekleri kitabının yazarı Selin Kutucular, Johnson & Johnson Tüketim Ürünleri Grubu Pazarlama Müdürü Sibel Çağlar , Johnson’s Baby Ürün Müdürü Gamze Turan ve Johnson & Johnson Tüketim Ürünleri Grubu Profesyonel Program Müdürü Buket Halvaşi’den oluşan jürisi, 20 Temmuz tarihinde Ortaköy House Hotel’de yapılan jüri toplantısında biraraya geldi.

Johnson’s Baby Annelik 24 Saat yarışmasına katılan fotoğrafları değerlendiren jüri, “Babası, beni ve oğlunu uyurken yakaladı.” isimli fotoğrafı ödüle layık buldu. Yarışmayı kazanan Burçin Tutucu 1 senelik Johnson’s baby ürünlerinin yanı sıra bebeğiyle beraber Johnson’s baby dergi ilanlarının yıldızı olma hakkını kazandı.

Altı hafta süren Johnson’s baby “Annelik 24 Saat” projesi boyunca katılımcı annelerden en çok oyu alan anne.Sevcan Dogan Arpaci ise, “Meleğimle ilk buluşma anımız” konulu fotoğrafı ile jüri özel ödülüne layık görüldü ve 1 senelik Johnson’s baby ürünleri kazandı.

100 yılı aşkın süredir bebek bakım sektörünün önde gelen markası olan Johnson’s baby, bebek ve yetişkinlerin ciltlerine uygun yüksek kalite ürünler geliştirerek, tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı ve çocuk doktorlarının önerdiği bebek bakım markasıdır.

Daha fazla bilgi için: www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye

Haberin Devamı