Spor Josef de Souza'ya gelen 15 milyon Euro'luk teklifi Aykut Kocaman'dan veto

Josef de Souza'ya gelen 15 milyon Euro'luk teklifi Aykut Kocaman'dan veto

Paylaş
Josef de Souza'ya gelen 15 milyon Euro'luk teklifi Aykut Kocaman'dan veto

Aykut Kocaman, 3 hafta önce Josef de Souza için Bromwich’in yazılı olarak Sarı- Lacivertli Kulübe gönderdiği 15 milyon euroluk teklifi kabul etmediğini yönetime iletti.

Fenerbahçe, son yıllarda forvet hattında yaşanan kriz nedeniyle çifte transfer yapmıştı. Önce Villarreal’den Roberto Soldado’yu kadrosuna katan yönetim daha sonra Vincent Janssen’i kiralamıştı. Her iki forvet de gol yollarında bekleneni veremedi. Soldado 3, Janssen ise sadece 2 kez ağları sarstı.

Golcülerin açığını, orta saha oyuncuları kapattı. Bu konuda en çok ön plana çıkan isimler ise Giuliano ile Mathieu Valbuena oldu. Giuilano, ilk haftalar sevmediği sağ kanatta oynadı ve verimli olamadı. Ancak Brezilyalı, forvet arkasına geçince adeta coştu. Brezilyalı futbolcu ilk yarıyı 8 gol ve 1 asistle noktaladı.

Son haftalarda kulübeye mahkum kalan Valbuena da buna rağmen hem golleri hem de asistleriyle ön plana çıktı. Fransız futbolcu 5 kez fileleri sarsarken, 6 golün de hazırlayıcısı oldu. Bu ikilinin skor yönünde yaptıkları katkılar, Fenerbahçe’nin devre arasına zirve yarışının içinde girmesini sağladı.

Haberin Devamı