Spor Junior Malanda defnedildi

Junior Malanda defnedildi

Paylaş
Junior Malanda defnedildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'un futbolcusu Junior Malanda, Belçika'nın başkenti Brüksel'de son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşamını 20 yaşında yitiren futbolcunun cenaze törenine, yakınları, Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Wilmots, Wolfsburg Teknik Direktörü Dieter Hecking ve çok sayıda kişi katıldı.
Belçikalı oyuncunun eski takım arkadaşı Mbaye Leye, törende yaptığı konuşmada, "Hepimiz için çok zor bir gün. Ailesine destek olmak için buradayız" dedi.

Almanya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada ise ligde bu hafta oynanacak maçlarda bir dakikalık saygı duruşu yapılması önerildi. Ayrıca, isteyen takımların karşılaşmalara siyah bantla çıkabileceği belirtildi.

Junior Malanda’nın içinde bulunduğu otomobil, 10 Ocak Cumartesi günü Porta Westfalica yakınlarında A2 otoyolunda şoförün aşırı hız yapması ve yağmurdan dolayı kaygan olan zeminde yoldan çıkmış ve bir ağaca çarpmıştı. Aracın arkasında oturan ve emniyet kemeri takmadığı belirtilen genç oyuncunun otomobilden fırladığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilmişti. Kazada iki kişi de ağır yaralanmıştı.

AA

Haberin Devamı