Magazin Justin Bieber: Görücü usulü evlendik

Justin Bieber: Görücü usulü evlendik

Paylaş
Justin Bieber: Görücü usulü evlendik

ABD'li popçu Justin Bieber, katıldığı bir programda 2018'de gizlice evlendiği model Hailey Bieber ile olan birlikteliğine ilişkin konuştu. Bieber, Hristiyan inançlarına atıfta bulunarak "Görücü usulü evlendik" diye şaka yaptı.

İlginç açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Justin Bieber, eşi Hailey Bieber ile olan tanışma hikayelerini anlatırken görücü usulü bir evliliğin içinde gibi hissettiği yönünde espri yaptı. Cuma günü ABD'nin yıllardır süren The Ellen DeGeneres Show'a katılan Bieber, programın konuk sunuculuğunu üstlenen popçu Demi Lovato ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bieber, Hailey ile NBC kanalının Today isimli programında tanıştığını, ama ikisinin de Hristiyan inancıyla yetişmeleri nedeniyle aileleri tarafından görücü usulü evlendiklerini düşündüğünü şakacı bir dille aktardı.

Haberin Devamı

Geriye dönüp baktığımda...

Çift, birkaç yıl flört ettikten sonra 2018'de gizlice evlenmiş, düğün törenini ise geçtiğimiz yıl yapmıştı. 2009 yılında ilk kez bir araya geldiklerini söyleyen Bieber şunları söyledi, "Bir 'Today Show' kaydının erken saatlerinde tanıştık. Ama orada olmak istemediğine eminim." Bieber "Geriye dönüp baktığımda bunun kesinlikle görücü usulü evlilik olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullanarak ikisinin annelerinin benzer inançlara sahip olduğun ekledi. Daha önce Elle dergisine konuşan Hailey Bieber da Hristiyan inancı ve adetlerinin ilişkilerinde büyük bir yeri olduğunu söylemişti.