Magazin Justin Timberlake ve Jessica Biel çift terapisine gidiyor

Justin Timberlake ve Jessica Biel çift terapisine gidiyor

Paylaş
Justin Timberlake ve Jessica Biel çift terapisine gidiyor

Justin Timberlake aralık ayında Alisha Wainwright ile el ele tutuşurken görüldü. Justin her ne kadar 'arkadaşım' dese de su bir kere bulandı. Çift şimdilerde ilişkilerindeki güveni tekrar sağlayabilmek için çift terapisine gidiyor.

Aralık ayında Justin Timberlake, New Orleans'dayken rol arkadaşı Alisha Wainwright'la el ele tutuştuğunda 'Ama bırakın açık olayım. Rol arkadaşımla aramızda hiçbir şey olmadı. O gece çok fazla sarhoştum ve sergilediğim davranış nedeniyle pişmanım. Bunu daha iyi bilmeliydim. Bu, benim oğluma bırakmak istediğim örnek değil."' diyerek açıklama yapmıştı. Justin'in bu açıklaması ne hayranlarına ne de sevgili eşine yeterli geldi.

Haberin Devamı

Yeni bir iddiaya göre; Jessica ve Justin'in ilişkilerinin hatırına tekrar aradaki güveni sağlayabilmek için çift terapisi alıyorlar.

Justin tam bir sevgi kelebeğine dönüştü

Justin'in bu durumu düzeltmek için tam bir sevgi kelebeğine dönüştüğünü de söyleyebiliriz. Jessica Biel'in Instagram postlarının altındaki yorumlara bakacak olursanız, her bir paylaşımın altında kalp emojisi, gözleri kalpli emoji ve benzerlerini görebilirsiniz. Jessica'nın bu yorumlara cevap vermediğini de fark edebilirsiniz ama yine de bu aralarının kötü olduğu anlamına da gelmez. Bakalım zaman bu çifte ne gösterecek?

Justin Timberlake ve Jessica Biel, 2012 yılında evlendi. Çiftin Silas Randall adında 4 yaşında bir oğlu bulunuyor.