Spor Juventus Atletico Madrid maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Juventus Atletico Madrid maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Juventus Atletico Madrid maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçları bu akşam başlıyor. En kritik maçlardan bir tanesi Juventus ile Atletico Madrid arasında oynanacak. İlk maçta 2-0 yenilen Juventus kendi evinde İspanyol ekibini devirmenin planı içerisinde... Juventus Atletico Madrid maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Juventus kendi evinde Atletico Madrid'i ağırlıyor. Rövanş maçında Juventus'un işi zor. İtanyan temsilcisi gol yemeden 3 gol attığı takdirde çeyrek finale yükselecek. Öte yandan Atletico Madrid ise deplasmanda skor avantajını koruyup dengeli bir oyun oynayarak turu geçmek istiyor. Peki, Juventus Atletico Madrid maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

JUVENTUS ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Juventus Atletico Madrid maçı bu akşam saat 23.00'te İtalyan'ın Torino kenrinde bulunan Allianz Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

JUVENTUS ÜSTÜN

İkili rekabette daha önce 8 kez karşı karşıya elen takımlar 1 mücadeleden beraberlikle ayrılmış 4 karşılaşmadansa Juventus galip gelmişti. Son haftalarda Atletico Madrid yenilgisi dışında önemli bir puan kaybı yaşamayan Juventus son 6 mücadelesinden 5’ini kazanmayı başarmıştı. Deplasman ekibi Atletico Madrid ise Juventus maçı da dahil olmak üzere son 5 mücadelesinin tamamından galibiyetle ayrılmıştı.

DİEGO COSTA CEZALI

Ev sahibi ekipte sarı kart cezası bulunan Alex Sandro’nun yanı sıra sakatlıkları devam eden Mattia Sciglio, Barzagli, Khedira ve Douglas Costa sahada yer alamayacak. Atletico Madrid’de ise Thomas Partey ve Diego Costa sarı kart cezaları nedeniyle Filipe Luis ile Lucas Hernandez ise sakatlıkları nedeniyle takım arkadaşlarını yalnız bırakacaklar.

Haberin Devamı