Spor Juventus koltuğu geri aldı

Juventus koltuğu geri aldı

Paylaş
Juventus koltuğu geri aldı

Serie A'nın 16. haftasında Juventus, geçen hafta maç eksiği nedeniyle bıraktığı liderlik koltuğunu bu hafta evinde Novara'yı rahat bir şekilde yenerek, geri aldı

Ligin namağlup tek takımı durumundaki Juventus, 33 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Juventus’u iki puan geriden takımlardan AC Milan da evinde Siena’yı 2-0 skorla geçerek, puanını 31’e yükseltti ve zirve yarışında lideri takibi sürdürdü.

AC Milan ile aynı puanlı liderin bir diğer yakın takipçisi Udinese ise ligin flaş ekiplerinden başkent temsilcisi Lazio karşısında mağlup durumda götürdüğü maçtan 1 puan çıkartmasını bildi. Bu sonuçla haftayı puansız kapamamış oldu.

HAFTANIN SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Bu arada, lig yöneticilerinin aldığı karar doğrultusunda, daha önce grev nedeniyle oynanamayan ve bu hafta içinde oynanmasında karar kılınan 1. hafta müsabakaları arasında en çok ilgi çekeni ise puan tablosundaki sıralamaları göz önünde bulundurulduğunda Udinese-Juventus karşılaşması olacak. İki ekibin mücadelesi zirve yarışı açısından büyük önem taşıyor.

Ligin 16. haftasının bir diğer dikkat çeken maçı ise Napoli’de Napoli ile AS Roma arasında oynandı. Gollü geçen maçın ardından sahadan 3 puanla ayrılan taraf konuk başkent ekibi oldu. Bu sonuçla AS Roma, 4 hafta aradan sonra tekrar bir maçtan 3 puan alırken, Napoli ise istikrarsız gidişatını sürdürdü.

GOL KRALLIĞI

11 gol: German Denis (Atalanta)
10 gol: Zlatan Ibrahimovic (AC Milan), Antonio Di Natale (Udinese)
8 gol: Miroslav Klose (Lazio).

Haberin Devamı