Spor Juventus Real Madrid maç özeti izle: Real Madrid fişi çekti

Juventus Real Madrid maç özeti izle: Real Madrid fişi çekti

Paylaş
Juventus Real Madrid maç özeti izle: Real Madrid fişi çekti

Juventus Real Madrid maçı izleyenlere futbol şöleni yaşattı. Real Madrid deplasmanda resmen Juventus'un ipini çekti. İspanyollar karşılaşmadan 3-0 galip gelerek büyük bir avataj elde etti. Karşılaşmayı izleyemeyenler ise Juventus Real Madrid maç özetini izlemek için internete akın etti.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında bugün Juventus kendi evinde Real Madrid'i ağırladı. Karşılaşmaya Real Madrid müthiş başladı ve daha ilk dakikalarda Ronaldo ile 1-0 öne geçti. İlk yarı böyle sona ererken 62. dakikada bir kez daha Ronaldo sahneye çıktı ve durumu 2-0'a getirdi. 72. dakikada bu sefer Marcelo devreye girdi ve skoru 3-0'a getirdi. Karşılaşma bu skorla bitti.

REAL MADRİD BÜYÜK AVANTAJ ELDE ETTİ

İspanyol devi Real Madrid deplasmanda aldığı bu skorla büyük bir avantaj elde etti. Deyim yerindeyse Juventus'un fişini çekti. Artık Juventus'un işi mucizlere kaldı. Rövanş maçını deplasmanda oynayacak ve karşılaşmadan en az 3-0'lık skorla ayrılmak zorunda kalacak.

Karşılaşmanın özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

JUVENTUS REAL MADRİD MAÇ ÖZETİ

Çakır ve ekibi yönetti

2018 Dünya Kupası’nda da boy göstererecek Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlendi. Ev sahibinde Pjanic ve Benatia cezalı olduğu için forma giyemedi. Son şampiyon İspanyol devinde ise önemli bir sorun bulunmuyordu. İki takımın aralarında oynadıkları son 5 maçın 2’sini Real, 1’ini Juve kazanırken, 2 mücadele de beraberlikle sonuçlanmıştı.

Real ikinci çıkmıştı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda mücadele eden Real Madrid Tottenham'ın lider tamamladığı grubu ikinci sırada tamamlamış PSG ile eşleşmişti. PSG'yi sahasında 3-1 yenen Ronaldo ve arkadaşları deplasmandaki maçı da 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Juventus'un rakibi oldu.

Juve Tottenham'ı geçti!

İtalya Serie A'da Napoli'den liderlik koltuğunu alan ve 4 puan fark atan Juventus oldukça formda. İtalya Ligi'nde 15 maçtır yenilmeyen ve son olarak Hakan Çalhanoğlulu Milan'ı 3-1 ile geçen siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid gibi gruptan 2. sırada çıkmıştı. Tottenham ile eşleşen Juventus ilk maçta 2-2 berabere kalsa da ikinci maçta tecrübesini konuşturdu ve 1-0 geride olduğu maçı 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı