Spor JuventuS Real madrid maçı izle: TRT 1 canlı izle

JuventuS Real madrid maçı izle: TRT 1 canlı izle

Paylaş
JuventuS Real madrid maçı izle: TRT 1 canlı izle

Juventus Real Madrid maçı izleyenlere futbol ziyafeti verecek. Şampiyonlar Ligi çeyrek final müsabakalarının belki de en önemli... Mücadeleyi önemli kılan detaylar hem erken final niteliği taşıması hem de karşılaşmayı Cünayt Çakır'ın yönetecek olması... Juventus Real Madrid maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında bu akşam Juventus Real Madrid müsabakası var. İki dev karşı karşıya gelirken mücadeleyi Avrupa'da ve dünyada bize gurur yaşatan Cüneyt Çakır yönetecek. İtalyanların devi Juventus kendi sahasında güzel bir skor elde edip rövanş maçına iddialı çıkmak isterken İspanya'nın en köklü kulübü Real Madrid ise deplasmanda işi bitirmek istiyor.



Karşılaşma bir nevi erken final niteliğinde... Hal böyle olunca futbolseverler hem Cüneyt Çakır'ın yönetimini merak ettiği için hem de güzel bir futbol seyretmeyi umdukları için karşılaşmaya ayrı bir önen atfediyorlar.

JUVENTUS REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Juventus Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'te Allianz Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den naklen ve şifresiz olarak verilecek.

Mücadeleyi canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

TRT 1 CANLI İZLE

Muhtemel 11'ler

Juventus: Buffon, Barzagli, Chiellini, Sandro, Sciglio, Khedira, Matuidi, Cuadrado, Dybala, Costa, Higuain

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Ronaldo, Benzema

ALLEGRİ AYRILIYOR

Juventus'un başarılı teknik direktörü Allegri, İtalyan ekibinden ayrılacağını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında bu akşam Real Madrid ile karşılaşacak olan Juventus'un çalıştırıcısı başka bir ülkede kariyerine devam etmek istediğini belirtti.

Telegraph gazetesine konuşan Massimiliano Allegri konuyla ilgili "Juventus'la olan sözleşmem bittiğinde, İtalya dışında antrenörlük yapmak istiyorum. Burada bir işim kalmadı." dedi.

Başka bir kulüpte çalışmak istediğini vurgulayan İtalyan hocanın yeni adresinin ise Chelsea olacağı iddia ediliyor.

SON MAÇTA MADRİD TARİH YAZMIŞTI

İki takım son olarak geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmişti. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında 3 gol daha bulan Real Madrid tarih yazmış ve iki kez üst üste Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ilk takım olmuştu.

İtalya Ligi’nde fırtınalar estiren Juventus’ta tek hedef Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. İtalyan ekibi son 3 yılda iki kez final oynama başarısı gösterdi. Juventus 2015 yılında oynanan finalde Barcelona’ya 3-1 kaybetti. Geçen sezon oynanan finalde ise Real Madrid’e 4-1 yenildiler.

REAL MADRİD GRUPTAN 2. ÇIKMIŞTI

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde H Grubu’nda mücadele eden Real Madrid Tottenham’ın lider tamamladığı grubu ikinci sırada tamamlamış PSG ile eşleşmişti. PSG’yi sahasında 3-1 yenen Ronaldo ve arkadaşları deplasmandaki maçı da 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Juventus’un rakibi oldu.








Haberin Devamı