Spor Juventus - Real Madrid maçı özeti

Juventus - Real Madrid maçı özeti

Paylaş
Juventus - Real Madrid maçı özeti

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan devi Juventus ile İspanyol devi Real Madrid karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan Real Madrid Ronaldo(2) ve Marcelo'nun golleriyle sahadan 3 - 0 skorla galip ayrıldı

Juventus 0 - 3 Real Madrid

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı maç sona erdi

72.DK: Real Madrid Marcelo'yla golü buluyor. Asist Ronaldo.

65.DK: Juventus 10 kişi! Ev sahibi ekipte golcü futbolcu Dybala ikinci sarıdan kırmızı kartı gördü

63.DK: GOL! Real Madrid yine Ronaldo'yla golü buluyor. Sağ kanattan açılan ortaya Cristiano Ronaldo rövaşatayla topu ağlara gönderiyor.

46.DK: İkinci yarı başladı.

45.DK: Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

36.DK: Toni Kroos çektiği şut üst direkten dönüyor. Real Madrid çok önemli bir gol fırsatından yararlanamadı.

23.DK: Gonzalo Higuain harika bir şut attı, fakat top kalecide kalıyor.

11.DK: Raphael Varane kafayla vuruyor, fakat top kaleyi bulmadı. Real Madrid için şanssız an.

3.DK: GOL! Real Madrid Ronaldo'yla öne geçiyor

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar


Maçın hakemi Cüneyt Çakır maçın 27.dakikasında Juventus'un orta saha oyuncusu Rodrigo Bentancur'a sarı kart gösterdiği an

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

JuventuS Real madrid maçı izle: TRT 1 canlı izle

SON MAÇTA MADRİD TARİH YAZDI


İki takım son olarak geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmişti. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında 3 gol daha bulan Real Madrid tarih yazmış ve iki kez üst üste Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk takım olmuştu.

İtalya Ligi'nde fırtınalar estiren Juventus'ta tek hedef Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. İtalyan ekibi son 3 yılda iki kez final oynama başarısı gösterdi. Juventus 2015 yılında oynanan finalde Barcelona'ya 3-1 kaybetti. Geçen sezon oynanan finalde ise Real Madrid'e 4-1 yenildiler.

REAL MADRİD İKİNCİ ÇIKMIŞTI


Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda mücadele eden Real Madrid Tottenham'ın lider tamamladığı grubu ikinci sırada tamamlamış PSG ile eşleşmişti. PSG'yi sahasında 3-1 yenen Ronaldo ve arkadaşları deplasmandaki maçı da 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Juventus'un rakibi oldu.

JUVENTUS TOTTENHAM'I GEÇTİ


İtalya Serie A'da Napoli'den liderlik koltuğunu alan ve 4 puan fark atan Juventus oldukça formda. İtalya Ligi'nde 15 maçtır yenilmeyen ve son olarak Hakan Çalhanoğlulu Milan'ı 3-1 ile geçen siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid gibi gruptan 2. sırada çıkmıştı. Tottenham ile eşleşen Juventus ilk maçta 2-2 berabere kalsa da ikinci maçta tecrübesini konuşturdu ve 1-0 geride olduğu maçı 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı