Spor Juventus Rossi'nin peşinde

Juventus Rossi'nin peşinde

Paylaş
Juventus Rossi'nin peşinde

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, hücum hattını Giuseppe Rossi ya da Vucinic ile takviye etmek istiyor

İtalya’da en çok şampiyonluğu (27) bulunan ancak 2006 yılında patlak veren ’Calciopoli’ skandalı nedeniyle son yıllarda eski günlerini mumla arar hale gelen Juventus, kadrosunu 2010-2011 sezonu öncesi iyi bir golcü transferiyle güçlendirmek arayışında.

Yeni sezona yeni teknik direktörü eski oyuncu Antonio Conte yönetiminde hazırlanan siyah-beyazlı takımın forvet adaylarının, İspanya’nın Villareal takımında top koşturan 24 yaşındaki Giuseppe Rossi ve AS Roma’nın Karadağlı golcüsü Mirko Vucinic olduğu belirtildi.

Juventus’un Rossi için son günlerde girişimlerini hızlandırdığı ancak buradan gelebilecek herhangi bir olumsuz yanıta karşın Vucinic için de 15 milyon avroluk teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi.

AS Roma’nın Vucinic için 18 milyon avro istediği de gelen haberler arasında yer aldı. Bu arada, yeni sezon hazırlıklarını ABD’de sürdüren Juventus, bu akşam New York’ta Meksika takımı Club America ile bir hazırlık maçı yapacak.

Haberin Devamı