Spor Juventus ve İtalya Milli Takımı’na şok!

Juventus ve İtalya Milli Takımı’na şok!

Paylaş
Juventus ve İtalya Milli Takımı’na şok!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus’ta forma giyen Claudio Marchisio, Palermo maçında dizinden sakatlanırken, yıldız oyuncunun Avrupa Futbol Şampiyonası’na gidemeyebileceği belirtildi.

Serie A’da lider Juventus’un 33. haftada oynadığı Palermo maçının 15. dakikasında rakip takımdan Vazquez ile çarpışarak yerde kalan ve sahayı sedye ile terk etmek durumunda kalan Marchisio’nun yapılan ilk kontrollerinde, yeşil sahalardan birkaç ay uzak kalacağı ifade edildi.

Juventus Kulübünden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun çekilen MR’ında, sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği, ilerleyen günlerde cerrahi müdahale geçireceği bildirildi. Marchisio’nun sakatlık haberi, İtalyan spor basınına, "Marchisio’dan Avrupa Şampiyonası’na veda" başlıklarıyla duyurulurken, İtalya Milli Takımı’nın da orta sahadaki kilit isimlerinden olan oyuncunun, haziran ayında Fransa’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne yetişme ihtimalinin düşük olduğu kaydedildi.

Yaşadığı sakatlık sebebiyle destek mesajları alan Marchisio’ya teknik direktörü Massimiliano Allegri de sosyal medya üzerinden destek verdi. Allegri, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Senin gibi büyük oyuncular her zaman ayağa kalkmasını bilmiştir. Juventus ve milli takım taraftarları, senin hızlıca iyileşmeni bekliyor" ifadelerini kullandı.

Hastanede yapılan kontrollerinin ardından sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden açıklama yapan Marchisio ise futbolun bu tarz riskleri içinde barındırdığını, MR sonuçlarının kendisini kötü etkilemeyeceğini ve bir an önce sahalara dönmek için elinden geleni yapacağını aktardı.

AA

Haberin Devamı