Yemek Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi: Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf nasıl yapılır?

Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi: Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf nasıl yapılır?

Paylaş
Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi: Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf nasıl yapılır?

Yulaf herkesin tüketmesi gereken oldukça faydalı bir besindir. Yulafın tadınızı sevmiyorsanız daha lezzetli hale getirebileceğiniz bir çok yulafla yapılan tarif var. Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi bu tariflerden bir tanesi. Eğer kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi arıyor yada kabak çekirdekli ve çilekli yulaf nasıl yapılır merak ediyorsanız "kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi, kabak çekirdekli ve çilekli yulaf nasıl yapılır " haberimize göz atın.

Hem sağlıklı hem de lezzetli öğünler için kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi doğru bir seçenek olacak. Eğer kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi arıyor yada kabak çekirdekli ve çilekli yulaf nasıl yapılır merak ediyorsanız "kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi, kabak çekirdekli ve çilekli yulaf nasıl yapılır " haberimize göz atın.

Haberin Devamı

Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf tarifi

Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf malzemeleri

- 1 su bardağı süt

- 2 yemek kaşığı yulaf

- Kabak çekirdeği

- Hindistan cevizi

- 1 çay kaşığı vanilya

- Çilek

Kabak çekirdekli ve çilekli yulaf yapılışı

Ufak bir tencereye sütle yulafı koyun. Yulaflar hafif şişmeye başladığında vanilyayı ekleyip kısık ateşte pişirmeye devam edin. Lapa olunca kaseye alın. Üzerine dilimlenmiş çilek, kabak çekirdeği ve Hindistan cevizini serpin.