Gündem Kabus!

Kabus!

Paylaş
Kabus!

Şadiye Ö. rüyasında kocasının kızına tecavüz ettiğini görmüştü. Kızı yıllar sonra annesine kabusunun gerçek olduğunu ve babasının kendisine tecavüz ettiğini söyledi

Zonguldak Çaycuma’da Şadiye Ö. (34), 2000’de rüyasında eşi Hayati K.’nin kızları M.K.’ye (18) tecavüz ettiğini gördü. Ertesi sabah rüyasını eşine anlatınca karı-koca arasında tartışma yaşandı.

Bir süre sonra da çift boşandı. Mahkeme M.K.’nin velayetini Hayati K.’ye verdi. 2007’de annesine ziyarete giden M.K., babasının kendisine tecavüz edip ters ilişkiye girdiğini, teyzesinin oğlu İbrahim K.’nin de tecavüze kalkıştığını söyledi.

‘Uzun süre geçti’

Bunun üzerine Şadiye Ö., eski eşi ve teyzesinin oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Hayati K. ve İbrahim K. hakkında ‘çocuğa cinsel istismar’dan 15’er yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Mahkemenin karar duruşması dün yapıldı. Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu raporunda bakire olduğu tespit edilen M.K.’nin ters ilişki yoluyla tecavüze uğradığına dair bulguya iddianın üzerinden uzun süre geçmesi nedeniyle rastlanılmadığını göz önünde bulundurarak Hayati K. ve İbrahim K.’nin beraatine karar verdi.

Durmuş SEVİNDİ-KGürkay GÜNDOĞAN/DHA