Türkiye (Son Dakika) Kadıköy'de inanılmaz olay! Üstüne sokak lambası düştü

Kadıköy'de inanılmaz olay! Üstüne sokak lambası düştü

Paylaş
Kadıköy'de inanılmaz olay! Üstüne sokak lambası düştü

Kadıköy'de bir kişinin üstüne sokak lambası düştü.

Olay saat 12.00 sıralarında Osmanağa Mahallesi Başçavuş Sokak'ta meydana geldi. Menderes Yıldırım, kaldırımda yürüdüğü sırada aydınlatma direğinin kopan lambası kafasına düştü.

Haberin Devamı

Menderes Yıldırım kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören çevredekiler yardıma koştu. Vatandaşlar bir yandan yaralıyla konuşarak bilincini açık tutmaya çalışırken bir yandan da polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

OLAY YERİNDEN ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER:

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yıldırım daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek direk çevresinden vatandaşları uzaklaştırdı.

TALİHSİZ ADAM OLAY ANINI ANLATTI

Kadıköy'de başına aydınlatma direğinin lambası düşen Menderes Yıldırım, tedavinin ardından taburcu oldu.

Olay yerine gelen kazazede o anları anlattı. Menderes Yıldırım, "Arkadaşlarımın yanındaydım. Direğin dibindeyken lamba bir anda kafama düştü. Yere yığıldım, arkadaşlarım hemen yardıma koştu. Hastaneye gittik röntgen çektiler. '8 saat arkadaşlarının yanında kal' dediler. Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Yere düştüğümü hatırlıyorum. Bir sürü insan geçiyor. Çoluk çocuk başka bir arkadaşın da başına gelebilirdi. Yetkililer önlem alsın" diye konuştu.

Haberin Devamı