Magazin Kadın 24. bölüm 1 ve 2. fragmanı izle: Sarp Bahar'ı ve çocuklarını öldü zannediyor

Kadın 24. bölüm 1 ve 2. fragmanı izle: Sarp Bahar'ı ve çocuklarını öldü zannediyor

Paylaş
Kadın 24. bölüm 1 ve 2. fragmanı izle: Sarp Bahar'ı ve çocuklarını öldü zannediyor

Kadın 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde duygu dolu anlar yaşanırken Sarp, Bahar ve çocuklarının öldüğünü zannediyor.

Fox TV'nin salı günleri yayınlanan ve zirveyi kimseye bırakmayan dizisi Kadın'ın 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Sarp, Şirin'in yakasına yapışıp hesap soruyor. Acılı adam sürekli sinsilik yapan kadına "Dünya en tiksindiğim insan sensin" diyor. Şirin bu anlarda Sarp'ı itip kurtulurken mezarlıkta bir yere saklanıyor. Sarp'ın bağırarak "Bahar ve çocuklarıma ne oldu! Nasıl öldüklerini bilmek istiyorum" demesi henüz hiçbir şey bilmediğini de gösteriyor. Bakalım Şirin gerçekleri anlatacak mı?



Arif derdini Bahar'la paylaşmak istemeyip kendi içine çekiliyor. Bahar Arif'in ağzından ne olduğuna dair bilgiler almak isterken "Senin gözünden akan yaşa kıyamam belki" diyor. Bahar böylelikle ilk kez böyle bir adım atmış oluyor.

UYAN İLİK ŞİRİN'İN

Haftalardır ilik bekleyen Bahar sonunda kendisine uyan iliği buluyor ama bu ilik Şirin'in çıkıyor. Bahar bunu kesinlikle kabul etmeyecektir. Bakalım onu kim nasıl ikna edecek?



Haberin Devamı