Magazin Kadın 24. bölüm 3. fragmanı izle: Şirin gerçekleri Bahar'a açıklayacak mı?

Kadın 24. bölüm 3. fragmanı izle: Şirin gerçekleri Bahar'a açıklayacak mı?

Paylaş
Kadın 24. bölüm 3. fragmanı izle: Şirin gerçekleri Bahar'a açıklayacak mı?

Kadın 24. bölüm 3. fragmanı da geldi. Kadın yeni bölümde Sarp'ın yaşadığını Şirin dışında artık Hatice de biliyor. Şimdi merak edilen konu ise Şirin'in bunu Bahar'a söyleyip söylemeyeceği...

Kadın 24. bölüm 1, 2 ve 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Sarp'ın yaşadığını artık Hatice de biliyor. Şirin, ısrarla Bahar'ı telefona isterken gerçekleri anlatıp anlatmayacağı ise büyük merak konusu... Öte yandan Pırıl, Şirin olayını duyunca ne yapacağını şaşırıyor.



Sarp, Şirin'in yakasına yapışıp hesap soruyor. Acılı adam sürekli sinsilik yapan kadına "Dünya en tiksindiğim insan sensin" diyor. Şirin bu anlarda Sarp'ı itip kurtulurken mezarlıkta bir yere saklanıyor. Sarp'ın bağırarak "Bahar ve çocuklarıma ne oldu! Nasıl öldüklerini bilmek istiyorum" demesi henüz hiçbir şey bilmediğini de gösteriyor. Bakalım Şirin gerçekleri anlatacak mı?

Arif derdini Bahar'la paylaşmak istemeyip kendi içine çekiliyor. Bahar Arif'in ağzından ne olduğuna dair bilgiler almak isterken "Senin gözünden akan yaşa kıyamam belki" diyor. Bahar böylelikle ilk kez böyle bir adım atmış oluyor.



UYAN İLİK ŞİRİN'İN

Haftalardır ilik bekleyen Bahar sonunda kendisine uyan iliği buluyor ama bu ilik Şirin'in çıkıyor. Bahar bunu kesinlikle kabul etmeyecektir. Bakalım onu kim nasıl ikna edecek?

Haberin Devamı