Magazin Kadın 24. bölümde neler oldu? Kadın dizisi 25. bölüm fragmanı

Kadın 24. bölümde neler oldu? Kadın dizisi 25. bölüm fragmanı

Paylaş
Kadın 24. bölümde neler oldu? Kadın dizisi 25. bölüm fragmanı

Kadın dizisi dün akşam 24. bölümüyle ekranlardaydı. Sarp- Şirin yüzleşmesinin damga vurduğu Kadın dizisinin 24. bölümünde Bahar’a uyan ilik bulundu. Öte yandan gerçeklerin peşine düşen Sarp, Pırıl’ın konuşmalarına tanık oldu. Kafalarda soru işareti bırakan son gelişmelerin hemen ardından Kadın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kadın dizisinin 25. bölüm fragmanı ve diğer detaylar...

Kadın dizisinin 10 Nisan tarihli bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Sarp ve Şirin’in karşılaşmasını nefeslerinin tutarak takip eden izleyiciler, ilerleyen dakikalarda sürprizli sahnelere tanık oldu.

Kadın son bölüm gelişmeleri hafızalardaki yerini korurken yeni fragman paylaşıldı.

17 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan Kadın 25. bölümünde Bahar’a uyan ilik Şirin’den çıkıyor, Hatice ve Enver bir kez karşı karşıya geliyor. Öte yandan Sarp’ın Amerika’ya gitmekten vazgeçmesi Pırıl’ı tedirgin ediyor.


ARİF BAHAR'I KISKANMAYA BAŞLIYOR


Alp’i gören Şirin büyük bir şok içindedir ve ne yapacağını bilemez. Bahar ise tüm olanlardan habersiz kendine yeni bir sayfa açmıştır. Arif’in moralinin bozuk olduğunu fark eden Bahar, her kötü gününde yanında olan Arif’in yanında olmak ister. Arif ise duygularını artık kontrol edememeye ve Bahar’ı kıskanmaya başlar.


PIRIL'IN TÜM DÜNYASI BAŞINA YIKILACAK


Şirin’in iliğinin Bahar ile uyuştuğunu öğrenen Jale ise onları bu duruma nasıl ikna edeceğini düşünmektedir. Amerika’ya gitme sürecinde öğrendiği şey ile de Pırıl’ın tüm dünyası başına yıkılacaktır.


KADIN DİZİSİ 25. BÖLÜM FRAGMANI






Seray Kaya: Yeni jenerasyonun Erol Taş’ı benim


Özge Özpirinçci'ye Kadın setinde sürpriz doğum günü!

Haberin Devamı