Magazin Kadın 25. bölüm fragmanı izle: Bahar kardeşinin iliğini kabul edecek mi?

Kadın 25. bölüm fragmanı izle: Bahar kardeşinin iliğini kabul edecek mi?

Paylaş
Kadın 25. bölüm fragmanı izle: Bahar kardeşinin iliğini kabul edecek mi?

Kadın 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Jale, Enver ve Hatice'ye "Bahar için ilik bulundu" müjdesi veriyor fakat ilik Şirin'in... Bu haber tüm dengeleri değiştiriyor. Şirin iliği verirse intihat edecek. Enver, Bahar'ın kurtulması için öz kızının intiharına bile göz yumacağını söylüyor. Öte yandan Bahar'ın iliği kabul edip etmeyeceği meçhul... Sarp'ın eşini ve çocuklarını bulup bulmayacağı ise gizemini koruyor.

Fox TV'nin salı günleri zirveyi kimseye bırakmayan dizisi Kadın'ın 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde her şey Arap saçına dönmüş durumda...

Yeni bölümde Enver ve Hatice müjdeli haberi Jale'den alıyor. Fakat bir sorun var Bahar'a uyan ilik Şirin'in... Şirin ailesini intihar etmekle tehdit ederken Enver üvey kızı için öz kızından vazgeçmeye razı... Öte yandan Bahar'ın iliği kabul edip etmeyeceği bilnmezken Sarp'ın eşi ve çocuklarını bulup bulmayacağı gizemini koruyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Alp’i gören Şirin büyük bir şok içindedir ve ne yapacağını bilemez. Bahar ise tüm olanlardan habersiz kendine yeni bir sayfa açmıştır. Arif’in moralinin bozuk olduğunu fark eden Bahar, her kötü gününde yanında olan Arif’in yanında olmak ister. Arif ise duygularını artık kontrol edememeye ve Bahar’ı kıskanmaya başlar. Şirin’in iliğinin Bahar ile uyuştuğunu öğrenen Jale ise onları bu duruma nasıl ikna edeceğini düşünmektedir. Amerika’ya gitme sürecinde öğrendiği şey ile de Pırıl’ın tüm dünyası başına yıkılacaktır.

Haberin Devamı