Magazin Kadın 34. bölüm fragmanında Bahar yine Şirin'e muhtaç kaldı! Kadın 33. son bölümde neler oldu?

Kadın 34. bölüm fragmanında Bahar yine Şirin'e muhtaç kaldı! Kadın 33. son bölümde neler oldu?

Paylaş
Kadın 34. bölüm fragmanında Bahar yine Şirin'e muhtaç kaldı! Kadın 33. son bölümde neler oldu?

Kadın 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Sarp'ın hastaneye geldiğini duyan Bahar'ın ne yapacağı merak konusu olurken acılı kadın bir yandan da hastalığıyla ilgili üzücü bir haber alıyor. Ve Bahar yeniden Şirin'e muhtaç kalıyor.

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın'ın yeni sezon ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Uzun bir aranın ardından seyircisiyle buluşan dizide yine seyirciyi heyecanlandıran gelişmeler yaşanırken 33. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Sürekli yalan söyleyen Şirin'e daha fazla tahammül edemeyen Ender, kızına kapıyı gösteriyor. Öte yandan Bahar'ın rahatsızlığıyla ilgili üzücü bir gelişme yaşanıyor ve iliğin uyum sağlamıyor. Bahar yine Şirin'e muhtaç kalmış durumda ama bunu istemiyor. Babasıyla kavga eden Şirin ise valizini alıp gidiyor. Öte yandan diziyi sıkı bir şekilde takip edenler Sarp'ı duyan Bahar'ın ne yapacağını merak ediyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Babasını gören Doruk olayın şokunu üzerinden atamaz. Doruk ve Alp'in karşılaşmasına şahit olan Arif ise dehşete kapılmıştır. Sarp ve Arif cephesinde işler çığrından çıkarken, Sarp’ın yaşadığını öğrenen Arif ne yapacak? Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice ise kendi gerçeğiyle yüzleşecektir.

KADIN SON BÖLÜM İZLE