Kumluca Kadın çiftçiler unutulmadı

Kadın çiftçiler unutulmadı

Paylaş
Kadın çiftçiler unutulmadı

Kadın çiftçiler unutulmadı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA - KUMLUCA Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce ile Tarım İlçe Müdürü İsa Akşit, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla ziraat odasına ilk kayıt yaptıran çiftçilerden Fatma Nacakcı'yı (61) üretim yaptığı serada ziyaret etti.
15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Tarım İlçe Müdürü İsa Akşit, Tapu Kadastro ve Sicil Müdürü Mehmet Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, ilçedeki çiftçi kadınları temsilen odanın ilk kadın üyelerinden Fatma Nacakcı'yı (61) ziyaret etti. Ziyarette çiftçi Fatma Nacakcı'ya, çiçek, yaş pasta ve fincan takımı, eşarp hediye edildi.
Ziyarete katılanlan Nacakcı'ya ait serada incelemeler yaptı. Ziyarette konuşan Nacakcı, "Gücümüzün yettiği kadar sabah akşam çocuklarımızın geleceği, ülkemizin kalkınması için çalışıyoruz" dedi. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce ise Nacakcı'nın Kumluca Ziraat Odasına ilk kayıt olan çiftçilerden olduğunu söyledi. Kumluca Tarım İlçe Müdürü İsa Akşit de kadın çiftçilere ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla gece gündüz çalıştığı için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı