Türkiye (Son Dakika) Kadın cinayetleri durmuyor! Birisi boğarak, diğeri bıçaklayarak öldürdü

Kadın cinayetleri durmuyor! Birisi boğarak, diğeri bıçaklayarak öldürdü

Paylaş
Kadın cinayetleri durmuyor! Birisi boğarak, diğeri bıçaklayarak öldürdü

İzmir ve İstanbul'dan peş peşe gelen kadın cinayeti haberleri isyan ettirdi. İzmir'de H.Ç. 3 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından elleriyle boğularak öldürülürken, İstanbul'da yaşayan Halime Demirdağ ise eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti

İzmir Menemen'de eşi A.R'den (48) boşandıktan sonra İstanbul'a yerleşen H.Ç. (36) yeniden geldiği Menemen'de Bahadır Mahallesi'ne yerleşerek bir çay ocağında çalışmaya başladı.

Boşandığı eşiyle barışmak için ısrar eden ve çalışmasına karşı çıktığı öğrenilen A.R, evine gittiği H.Ç. ile tartıştı. Evden yükselen sesler üzerine komşuların durumu bildirdiği polis ve sağlık ekipleri, belirtilen adrese geldi.

CESEDİ BULUNDU


Eve giren ekipler, H.Ç.'nin cesedini buldu. Ekipler, olayın ardından kaçan zanlının da İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminaline gittiğini belirledi. Kocaeli'ye gitmek üzere bilet alan ve bindiği otobüsün hareket ettiği belirlenen A.R, polisin düzenlediği operasyonla Manisa'da durdurulan araçta gözaltına alındı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ


Bu arada H.Ç.'nin İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsisinde boğazının sıkılması sonucu havasız bırakılarak öldürüldüğü tespit edildi. A.R. ve H.Ç. çiftinin 7 yaşında bir çocuklarının olduğu öğrenildi.

İKİNCİ CİNAYET İSTANBUL'DA


Öğlen saatlerinde İstanbul Bakırköy Adliyesi'ne giden Kenan Demirdağ karısını öldürdüğünü söyledi.

Bunun üzerine çiftin Soğanlı Mahallesi Sıraevler Caddesi üzerindeki apartmanın bodrum katındaki dairelerine polis gitti.

CANSIZ BEDENİNİ BULDULAR


Kilitli kapıyı açan polis 30 yaşındaki Halime Demirdağ’ın bıçaklanmış şekilde cansız bedenini buldu. Genç kadının cenazesi olay yeri incelemesinin ardından Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Bu sırada genç kadının bir yakınının sinir krizi geçirip ağladığı görüldü.

8 YAŞINDAKİ KIZLARI DAİREDE YOKTU


Çiftin, 8 yaşında kız çocuklarını bayram tatili nedeniyle Balıkesir’deki akrabalarına gönderdikleri öğrenildi.

BİR AY ÖNCEKİ KAVGA KARAKOLDA BİTTİ


Temizlik işçisi olan genç çiftin yaklaşık 1 ay önce kavga ettikleri ve kavganın polis merkezine yansıdığı, birbirlerinden şikayetçi oldukları ortaya çıktı.

Haberin Devamı