Gaziantep Kadın girişimciler için başvuru süresi uzatıldı

Kadın girişimciler için başvuru süresi uzatıldı

Paylaş
Kadın girişimciler için başvuru süresi uzatıldı

Kadın girişimciler için başvuru süresi uzatıldı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ortaklığında girişimci kadınlara yönelik kurulan ve kadın girişimcilere önemli fırsatlar sunan Gaziantep Kadın Girişimci Destek Merkezi'ne (KAGİDEM) başvurular sektörel çeşitliliği artırmak amacıyla ve gelen talepler doğrultusunda 6 Mayıs 2019 tarihine kadar uzatıldı.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye'de ilk olan KAGİDEM'e bütün girişimci kadınları beklediklerini kaydetti. GSO koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu'nun (KGK) başarılarına dikkati çeken Ünverdi, TOBB KGK'nın dünyanın en geniş kadın girişimci ağına sahip sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgu yaparak, kadın girişimciliğini daha da özendirmek için proje geliştirmeye devam ettiklerini geleni belirtti.

Bu noktadan hareketle kadın girişimcilere kendi işini kurma imkanı sağlayan KAGİDEM'i kurduklarını dile getiren Ünverdi, merkeze 18-50 yaş aralığında olan, imalata yönelik iş fikri bulunan ve iş fikri için gerekli öz sermayenin bir kısmına sahip tüm kadın girişimcilerin başvuru yapabileceklerini belirterek, "Merkezimize başvuruları sektörel çeşitliliği artırmak amacıyla ve gelen talepler doğrultusunda 6 Mayıs'a kadar uzattık. Girişimci kadınlarımıza önemli fırsatlar sunan merkezimize gösterilen ilgiden dolayı kadın girişimcilerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Kuruluştan ihracata destek programları, eğitimler mentörlük uzman desteği, kreş hizmeti, düşük maliyetli işlik tahsili, KAGİDEM e-ticaret ağına dahil olma gibi avantajlar sunuyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı