Gemlik Kadınlar Plajı gün sayıyor

Kadınlar Plajı gün sayıyor

Paylaş
Kadınlar Plajı gün sayıyor

Kadınlar Plajı gün sayıyor

Feyzi SARIKAYA/GEMLİK,(Bursa),(DHA)-BURSA Gemlik Belediyesi tarafından son hazırlıkları tamamlanan Kadınlar Plajı açılışa gün sayıyor. Daha önce Hasanağa Kampı’nda Gemlikli kadınların kullanımına açılan ve yoğun ilgi gören Kadınlar Plajı, yapılan tadilat ve düzeltmelerin tamamlanması ile 24 Haziran’da hizmete açılacak.

Plaj yerindeki düzenlemeleri yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’in imkânlarından herkesin eşit ve rahat şekilde faydalanması gerektiğini söyledi.

“İMKÂNLARIMIZDAN HERKES EŞİT OLARAK FAYDALANABİLMELİ”

Başkan Sertaslan yeniden hizmete girecek Kadınlar Plajı hakkında şöyle konuştu; “Ülkemizin deniz konusunda en şanslı ilçelerinden biri olan Gemlik’te kilometrelerce uzunlukta bir sahil şeridimiz var. Gemlik Körfezi’nin bizim bulunduğumuz kıyısı rüzgâr alımı itibariyle denize girmeye en uygun noktalara sahip. Yaz aylarında deniz turizminden faydalanmak için bizlerin de gerekli düzenlemeleri sağlamak, ihtiyaçları temin etmek öncelikli görevlerimizin arasında bulunuyor. İlçemizde yaşayan bütün hemşerilerimizin sahip olduğumuz imkânlardan eşit derecede faydalanmasını, bu imkânlara kolayca ulaşmasını istiyoruz. Bu kapsamda Gemlik Belediyesi olarak gerekli tadilatını tamamladığımız kadınlar plajımızı önümüzdeki hafta hizmete sokacak ve arzu eden hanımların burada rahatça denize girmelerini, güneşlenmelerini sahilimizden yararlanmalarını sağlamış olacağız.”

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı