Türkiye (Son Dakika) Kadınlar şiddet görmesin diye mücadele ederken annesini darp ettiler

Kadınlar şiddet görmesin diye mücadele ederken annesini darp ettiler

Paylaş
Kadınlar şiddet görmesin diye mücadele ederken annesini darp ettiler

Türkiye'de kadınlar şiddet görmesin diye seminerler düzenleyen nöropsikolog Alkım Seven’in annesi Fatma Seven İzmir’de komşusundan dayak yedi

Alkım Seven, “Ben şiddeti önlemeye çalışırken, şiddet bir erkek eliyle annemin evinde, annemin boğazına kadar gelmiş. Böyle yetemediğimi anladım. Geniş kapsamlı bir hareket başlatacağım” dedi.

Haberin Devamı

Fatma Seven ise ifadesinde “H.Y.K. komşum olur. 6 Eylül günü evimin bahçesini suluyordum. Bu esnada H.’nin çocukları yan komşunun bahçesinde bağırışıyorlardı. Ben komşumuz olan şahsı çocukları susturması için uyardım. ‘Sen benim çocuklarıma sus diyemezsin’ diyerek kafama ve vücuduma yumruklarla vurmaya başladı. Ardından balkondaki plastik sandalye ile sırtıma vurdu” dedi.

Alkım Seven

"BANA DANSÖZ DİYE BAĞIRDI"

İfade işlemlerinin ardından serbest bırakılan H.Y.K. de hakaret ettiği gerekçesiyle Fatma Seven’den şikâyetçi oldu. H.Y.K. “Fatma isimli şahıs ‘Alın şu pislikleri. Viyak viyak bağırıyorlar’ dedi, bana ise ‘dansöz’ diye bağırdı. Bir anda sinirlenince balkonuna geçtim ve şahsa birkaç kez tokat attım ve iteledim” diye konuştu.

Haberin Devamı