Yaşam Kadınlar tuvaletine çıplak erkek düştü!

Kadınlar tuvaletine çıplak erkek düştü!

Paylaş
Kadınlar tuvaletine çıplak erkek düştü!

Cinayete teşebbüs, saldırı, iffetsiz ve şehvet uyandırıcı davranışlar sergilemek suçlarından yargılanan 26 yaşındaki Cameron Shenk kaçmaya çalışırken kadınlar tuvaletine düştü

Harvard Üniversitesi öğrencisi 26 yaşındaki Cameron Shenk cinayete teşebbüs, saldırı, iffetsiz ve şehvet uyandırıcı davranışlar sergilemek suçlarından yargılanıyor.

Haberin Devamı

Cumartesi günü yaşana tuhaf olayda Logan Havaliman’ında Cameron Shenk kıyafetlerini çıkararak kadınlar tuvaletinin çatısında yerde sürünerek hareket etmeye başladı. Ardından havalandırma deliği bir anda düştü ve kadınlar tuvaletinde çıplak bir adam belirdi.

Olaydan sonra genç adam 3 kişiyi darp etti. Bir tanesi de havalimanında koridorlarda çalışan 84 yaşındaki bir adamdı. Cameron Shenk adamı kulağından ısırıp kaçtı.

İnsanların hayatını tehlikeye attğı gerekçesiyle cinayete teşebbüs, saldırı, iffetsiz ve şehvet uyandırıcı davranışlar sergilemek suçlarından yargılanmak üzere mahkemeye çıkan genç adamın babası oğlunun vahşi davranışlarını o sırada bir şeyin etkisi altında olabileceğine dayandırdı.

Haberin Devamı