Aşk - İlişkiler Kadınlar ve erkekler hakkında doğru bilinen yanlışlar

Kadınlar ve erkekler hakkında doğru bilinen yanlışlar

Paylaş
Kadınlar ve erkekler hakkında doğru bilinen yanlışlar

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz; "Kadınlar, Erkekler ve Aşk" özel ekinde Posta okuyucuları için anlattı...

EVLİLİK DELİSİ ERKEKLER

Haberin Devamı

Hep sanılır ki evlenmeyi isteyen kadındır, erkekse evlilik sözünü duyunca kaçar. Durum öyle değil hanımlar beyler. Bir araştırmada erkeklere “Hayattaki amacınız nedir?” diye sorulmuş. Yüzde 96’sı “Evlenmek” demiş. Demek size hep kalan yüzde 4 rastlıyor!

MAÇO DEĞİL ŞÖVALYE

Bizde ‘maço’ denilince, vurduğu yerden ses getiren, kıskanç mı kıskanç, kibarlıktan nasibini almamış erkek akla geliyor. Oysa İspanyolca ‘macho’dan gelen bu kelime kadını için ölmeyi göze alabilen ve hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen şövalyelerin lakabıdır.

TAKLİTÇİ BEYLER

Seks sırasında kadınların orgazm taklidi yaptığı bilinir. Erkeklerinse fiziksel boşalmayla orgazm olduklarından bu taklidi yapamayacaklarına inanılır. Hayır öyle değil! Erkeklerin üçte biri hayatlarında en az 1 kez orgazm taklidi yapıyor.

Haberin Devamı

BUGÜN OLMAZ HAYATIM

Erkeklerin her zaman sekse hazır olduğu sanılır. Gerçekte ise stress, yoğun çalışma gibi dış etkenler erkeğin seks yapma isteğini azaltabiliyor. Yani erkekler de ‘Başım ağrıyor’ diyebilir. Ama bu hiç istemediği anlamına gelmez, o an istemiyordur o kadar!

ZEKA DENİNCE KADINLAR

Erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğu yönünde genel geçer bir görüş vardır. Bu doğru değil. IQ testlerinde en yüksek puanları kadınlar alıyor. Üstelik tarihte ilk bilgisayar programcısı bir kadındı: Ada Lovelace.

ALDATMADA EŞİTLİK

Aldatma işi hep erkeklerin üzerine yıkılır. Bir araştırmaya göre 6 aydan daha uzun ilişkisi olan kadınların yarısı sevgilisini en az 1 kez aldatmış. Türkiye’de her 3 boşanmanın 1’i ihanet yüzünden. İhanet edenlerin yarısı da kadın!