Spor Kadınlarda Türkiye Kupası Galatasaray MP'ın

Kadınlarda Türkiye Kupası Galatasaray MP'ın

Paylaş
Kadınlarda Türkiye Kupası Galatasaray MP'ın

Basketbolda Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe'yi 76-72 mağlup eden Galatasaray Medical Park kazandı. Sarı kırmızılı ekipte Fowles, 25 sayı, 16 ribaundla maçı tamamlayarak galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Basketbolda Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nı Fenerbahçe’yi 76-72 mağlup eden Galatasaray Medical Park kazandı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Fenerbahçe oldu. İlk çeyreği sarı lacivertliler 26-12 önde kapattı. İkinci çeyrekte arayı kapatarak öne geçmeyi başaran Galatasaray Medical Park, soyunma odasına da 44-38 üstün gitti.

Üçüncü çeyreğe hızlı giren Fenerbahçe, oyuna ağırlığını koydu ve yeniden öne geçti. Arayı açmaya başlayan sarı lacivertliler, son çeyreğe de 8 sayılık avantajla başladı: 59-51. Karşılaşmanın 3. çeyreği büyük bir çekişmeye sahne oldu. Birkez daha geriden gelerek öne geçmeyi başaran Galatasaray Medical Park, salondan 76-72’lik skorla galip ayrılarak Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

Galatasaray Medical Park’ta Fowles 25 sayı, 16 ribaundla ön plana çıkarken, Taurasi 18 sayı, 4 ribaund ve 2 asistle, Prince 17 sayı ve 3 ribaundla mücadele etti. Fenerbahçe’de McCough’un 20 sayı, 4 ribaund, 3 asisti ile Matovic’in 15 sayı, 9 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi.

Haberin Devamı