Şirin Sever Kadınların yarısı kurtuldu hiç değilse!
HABERİ PAYLAŞ

Kadınların yarısı kurtuldu hiç değilse!

Çoğu zaman ‘Mehmet Ali Erbil’dir, ne yapsa yeridir’ dedik. Dinledik, güldük geçtik söylediklerine, şakalarına... Ama yıllar geçiyor, o hâlâ aynı şeyleri anlatıp duruyor: Çapkınlıklarını, kadınları aldatışını, ‘elimin kiri’ deyip geçişini, genç kadın sevdiğini, yaş skalasının 32’ye çıktığını falan komiklik süsüyle bütün topluma sevdirmeye çalışıyor. Okudukça, ‘insan bir arpa boyu yol gitmez mi ya?’ diye sorakalıyorsun!

POSTA’dan Oya Çınar’a röportaj vermiş Mehmet Ali Erbil; dün Cumartesi ekinde okumuşsunuzdur. “Rakı içen kadından nefret ederim” diyor… “Çocuğu olan kadınla evlenmem” diyor… “İyi ki” diyorsun, “Hiç değilse kadınların yarısı kurtulmuş sayılır senden!”

Haberin Devamı

Sonra çocuklarını anlatıyor, “Yasmin kız arkadaşlarıma hakaret ediyor” diyor, oğlu Ali Sadi’nin kız arkadaşlarıyla tanışmayıp “Ne diye tanışacağım yüz taneden biriyle” deyip terslediğini anlatıyor. Ne güzel değil mi? Acaba onları bu duruma getiren kim diye sorman gerekmiyor mu?

Ayrıca birlikte olduğun kadınların hepsini rezil etmiş olmuyor musun bunları matah bir şey gibi anlatarak? Al ağzına biber sür! Röportajı okurken gerçekten içim şişti.

Üzüldüm, kızdım, erkeklerin çapkınlıklarını gururla anlattığı bu 90’lar kafasından nasıl da bıktığımı düşündüm. Yetmedi mi? Hiç mi söyleyecek yeni bir şeyiniz yok? Birkaç gün önce Özay Şendir, Milliyet’te yazmıştı…

Mehmet Ali Erbil’in ne kadar yetenekli bir adam olduğunu, genç yaşta nasıl başarılara imza attığını, tiyatro kabiliyetini, yeteneğini heba etmesini ve onun için üzüldüğünü… Okuyup kendi de üzülmüş müdür acaba biraz olsun?

Dele Alli’nin gol sevinci

İngiltere Tottenham’ın 22 yaşındaki futbolcusu Dele Alli, gol sevincini eliyle gözüne tuhaf bir hareket yapıp gösterince; sosyal medyada yeni bir akım başladı... Herkes bu hareketi yapmaya çalışıyor, ortamlarda herkes birbirine “Sen yapabiliyor musun?” diye sorup duruyor.

BeIN Sports kanalının sunucusu Nazlı Canyurt sayesinde öğrendim olayı. Canlı yayında bu hareketi bir türlü yapamayıp kendine gülerken. Sonra Dele Alli, Nazlı’nın videosunu kullanıp “Ne dediğinizi anlamıyorum ama çok eğleniyorum” diye tweet attı. Sonra da film koptu tabii. Gerçekten kolay gibi görünen tuhaf bir hareket. Ben beceremedim. Siz yapabiliyorsanız, haber verin.

Haberin Devamı

Yeni fenomenimiz Can Yaman

Bayram boyunca hangi gazeteyi açsam Can Yaman çıktı karşıma... ‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncusu yeni fenomenimiz olmuş. Enteresan olan Can Yaman’ın ilk dizisi değil ‘Erkenci Kuş’...

Ben onu ‘Dolunay’, ‘İnadına Aşk’, ‘Gönül İşleri’ dizilerinde de izledim. Yine yakışıklıydı, bol bol kaslarını gösteriyordu ama hiç bu kadar ses getirmemişti. Can Yaman’ın saçlarını uzatıp toplamak, kolyeleri, yüzükleri ve aksesuarlarıyla cool ve serseri bir imaj çizmek kimin fikriyse…

İşte o kişi, bugün Can Yaman’ı en çok konuşulanlar listesine taşıdı. Demek ki mesele sadece vücut değilmiş; bir hikaye oluşturmak, anlam katmak, karizma yaratmakmış. Tabii bir adam bu kadar ilgi çekince, dalga geçenler olmaz mı? Dolu.

“Bu vücut çekici mi yani?” diye soranlar, karikatürler gırla. Sevmeyiz biz iyi görünmeleri, kendine bakmaları falan. Bu kadar cool hallere ne gerek var değil mi? Bence çekemeyenler anten taksın...

Haberin Devamı

Zira adam sadece kas değil. Profesyonel sporcu, okul hayatı son derece başarılı, hukuk okumuş, felsefeye meraklı, akıllı bir adam. Siz bunların kaçını yaptınız da beğendiremediniz? Hadi sessizce dağılın şimdi ve kendiniz için iyi bir şeyler yapın.

KEDİ KÖPEK HESAPLARI

Ünlülerin evcil hayvanları sosyal medyada en az onlar kadar prim yapıyor. Bu yüzden onların adına Instagram hesabı açıyor sahipleri... Seren Serengil’in, köpeği için açtığı @noynoyofficial hesabını 7.738 kişi takip ediyor.

İşadamı Murat Tarman’ın kedi ve köpekleri için açtığı @elvismuallapakize hesabını ise 1.270 kişi takipte. Kenan-Gül Erçetingöz çiftinin köpekleri ‘Bıdık Erçetingöz’ tam bir fenomen; sokakta fotoğraf çektirmek isteyenler bile var. Enis Arıkan’ın kedisiyle dertleşmeleri ise olay! Kediye köpeğe niye hesap açıyorlar peki?

“Onları hayvan gibi değil, çocuklarımız gibi görüyor ve bu hesapları da albüm gibi kullanıyoruz” diyorlar. Takipçisi 300 binlerde olan hayvan hesapları bile var. Onları konuşturuyor, kılıktan kılığa sokuyorlar, çok eğlenceli.

En son İclal Aydın, kedisine bayram için kravat takmış, onu konuşturmuştu. İnanın bir takım insanları takip etmekten daha eğlenceli bu hesaplar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder